Πελματογράφημα

Τι είναι το Πελματογράφημα και γιατί να το κάνετε;

Το πελματογράφημα είναι μια απλή και ανώδυνη διαγνωστική εξέταση των πελμάτων του ανθρώπινου ποδιού με τη χρήση της σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας. Με το πελματογράφημα αποτυπώνεται ψηφιακά η μορφολογία του πέλματός μας στη στάση και στη βάδιση.

Σε τι βοηθάει ή τι θα κερδίσετε κάνοντας ένα πελματογράφημα;

  • Εξισορρόπηση των δυνάμεων στο σώμα σας ενώ περπατάτε
  • Καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών
  • Διευκόλυνση των καθημερινών δραστηριοτήτων
  • Ελάττωση της μυϊκής κόπωσης και του πόνου

Tο πελματογράφημα είναι καλό να γίνεται από όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Έίναι πολύ σημαντικό να δημιουργηθεί μια σωστή ανατομική βάση στήριξης και κατ’επέκταση να διορθωθεί ή να υποστηριχτεί η όποια μηχανική – μυοσκελετική βλάβη.

Οι επιβαρύνσεις και τα φόρτια που ασκούνται στα πόδια και συνεπώς σε όλο το σώμα μέσα από καθημερινές δραστηριότητες είναι τεράστια.

Η διόρθωση, στήριξη, πρόληψη και θεραπεία όλων των παραπάνω μηχανικών προβλημάτων γίνεται με την κατασκευή ειδικών ορθωτικών πελμάτων

Τα εξατομικευμένα ορθωτικά πέλματα επιτυγχάνουν ομοιόμορφη κατανομή των πιέσεων σε όλη την επιφάνεια του πέλματος και αποφόρτιση των καταπονημένων αρθρώσεων του ποδιού. Η χρήση των ορθωτικών πελμάτων έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της στάσης του σώματος, καλύτερο έλεγχο της ισορροπίας και την απαλλαγή από τους ανεπιθύμητους πόνους.

Raysa E.Cruz

Κλείστε ραντεβού για πελματογράφημα

Στην footcare, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι κάθε πέλμα έχει τη δική του ανατομική ιδιαιτερότητα και επομένως έχει ανάγκη ιδιαίτερης ορθωτικής στήριξης, πραγματοποιούμε πελματογράφημα με τη χρήση σύγχρονου ψηφιακού πελματογράφου στατικής και δυναμικής μέτρησης που αποτυπώνει με ακρίβεια τις ανατομικές ιδιαιτερότητες των ποδιών, βάσει του οποίου μπορούν να κατασκευαστούν μοναδικά, κατά περίπτωση, ορθωτικά πέλματα με απόλυτη ακρίβεια.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 210 41 31 565

ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ